Marc Gras

Contactgegevens

Naam

Marc Gras

Adres

Romeinse Weg 27, 6135 JA Sittard

Telefoon

046 – 452 8164

Mobiel

06 – 143 096 04

Facebook

Marc Gras

Mijn naam is Marc Gras, ik heb 8 jaar gewerkt in de internationale transportwereld. In 2002 heb ik besloten mijn ruime ervaring op de weg met allerlei voertuigen te gaan delen. Vooral situaties die te maken hebben met verkeersinzicht vind ik erg belangrijk.

In januari 2003 ben ik geslaagd voor de opleiding rijinstructeur voor de auto. In dezelfde maand ben ik aan het werk gegaan als instructeur voor een grote rijschool. In die periode heb ik militairen opgeleid voor het autorijbewijs. Dit was een geweldige ervaring.

In augustus 2003 ben ik gestart met Rijschool Gras. Sinds die tijd heb ik veel bijscholingen gevolgd. Ik ben instructeur voor de categorieën motor, auto, vrachtauto en (vracht)auto met aanhangwagen.

Ook ben ik RIS-instructeur (rijopleiding in stappen), faalangstinstructeur, stagementor en heb ik een opleiding gevolgd om mensen met autisme en ADHD beter te kunnen helpen tijdens de rijlessen.

Omdat ik steeds vaker de vraag kreeg om mensen te begeleiden met rijangst, heb ik een gespecialiseerde opleiding gevolgd. De opleiding Rijinstructeur+. Dit is een NLP-opleiding (neuro linguistisch programmeren) met als specialisatie verkeersangst.
Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik angst kan herkennen en hoe ik mensen kan leren met hun angst om te gaan. De opleiding Rijinstructeur+ heeft mij verder veel inzicht gegeven in het denken en doen van mensen met rijangst. In oktober 2015 heb ik deze opleiding afgerond.

Heeft u interesse in mijn manier van werken? En wilt u graag weer ontspannen kunnen rijden? Zet dan nu de eerste stap en neem contact met mij op!